Laddar

CROCKER

Crocker är ett svenskbaserat modevarumärke, grundat 1976 av JC Jeans Company, med visionen att bygga ett internationellt brand för moderna och medvetna människor.

Crocker var en fullträff redan från starten och har sedan dess varit det bästsäljande varumärket inom JC. Crocker kombinerar det svenska arvet med ett modernt uttryck, innovation, passform och finish.

Crocker-people kan inte identifieras genom ålder, färg, tro eller åsikt. De är medvetna men lättsamma, de har en stark personlighet, de är trygga med vem de är och de har styrkan att följa sitt hjärta och sin stil.

Vårt kall har alltid varit att "presentera en stilren, ledig denimlook som hjälper individer att uttrycka sin egen personliga stil." Idag har varumärket ett rent, skandinaviskt formspråk med bärbara plagg som passar alla. Vi står för fräsch innovation. Crocker är modernt men ändå tillgängligt. Nya friska färger och bekväma material är huvudingredienser. Crockerkollektionerna består av herr och dam, ready-to-wear, accessoarer och denim.

Med denim i fokus skapar vi vackra plagg med perfekt passform. Vi är stolta över att kunna arbeta med de överlägset skickligaste jeansmakarna med den senaste tekniken.
Våra viktigaste värden är kvalitet, passform och känsla för detaljer. Jeans är vår styrka, det är vad vår personal kan bäst och det är vad våra butiker handlar om.

Med moderna visioner, stilrena silhuetter och en medfödd integritet omdefinierar vi stil och uttryck i vår moderna värld.