Byxor

Joggers, chinos, kostymbyxor och slacks – det finns oerhört många olika typer av byxor för herr. Att välja kan vara svårt, samtidigt sätter byxan en stor prägel på helhetsintrycket av din outfit. När det kommer till mode finns det dock en sak som är säker, det är helt okej att köra din egen grej. Ett par uppklädda och stiliga kostymbyxor kan med fördel brytas av med en rockig t-shirt, sneakers och en bomberjacka. Likväl kan ett par slitna jeans passa bra med en proper vit skjorta, kavaj och snygga herrskor. Här hittar du våra byxor för herr, en härlig blandning från välkända varumärken som bland annat Crocker och Velour by Nostalgi.

Något som är väldigt tacksamt med modet just nu är att det inte finns några tydliga regler, det mesta är acceptabelt. Du kan mixa och matcha färger, mönster och material som du själv vill. Även stilar. En dressad byxa för herr kan genast få en ny karaktär om du blandar in rockiga accessoarer och tröjor. För dig som vill uppgradera garderoben med riktiga ”måste-plagg” kan vi varmt rekommendera ett par chinos. Hos oss på JC kan du välja mellan flera snygga färger, bland annat brunt, mörkblått och svart. Chinos är ett mångsidigt plagg eftersom byxorna passar bra både för finare tillställningar och till vardags.

Beställ billiga byxor för herr online
Vi erbjuder många fina byxor på nätet som du enkelt kan beställa. Kom även ihåg att kolla in våra joggers, dessa mjuka och sköna byxor är snygga att bära till vardags med ett par sneakers, en t-shirt och en bomberjacka. Men du kan även ha byxorna till träning eller kanske när du vill vara extra bekväm hemma. Hitta nya favoriter bland våra byxor för herr och beställ enkelt från oss på JC.