Friends of JC

VÄLKOMMEN!
Friends of JC är skapat för våra kunder.
Att vara med i Friends of JC innebär att du som kund blir informerad om det senaste modet i våra butiker, får ta del av erbjudanden och får bonus på allt du handlar hos JC i våra butiker och på jc.se Du som medlem har därför möjlighet att handla alla våra varumärken till bättre priser. Handlar du online är det också alltid fri frakt för medlemmar.

Att vara medlem är såklart inget du betalar för – det är ett sätt för oss på JC att lära känna dig som kund så att vi ska kunna erbjuda den servicen och de produkter som du som kund vill ha.

Utöver detta erbjuder vi dig som kund en rad förmåner;
  • Fri frakt online
  • Fri uppläggning på jeans i våra butiker
  • Erbjudanden varje månad att handla hos oss till förmånliga priser
  • Relevant information via email baserat på vad du handlar 
  • Bonus på allt du köper – vi ger 3,5% tillbaka på allt du handlar. Minimumbelopp 1,500 kr
  • Bonus ”betalas” ut i form av en värdecheck som går att använda i någon utav JC’s butiker


 
 
 
 
 
 

VILLKOR

Medlemskap
För att vara berättigad att bli medlem måste du ha fyllt 16 år och vara folkbokförd i Sverige. Medlemskapet är personligt och registreras på ditt personnummer. Legitimation skall kunna uppvisas i samband med köp. Alla köp registreras när du uppger ditt personnummer i kassan. Medlemskapet gäller i samtliga JC-butiker i Sverige och på jc.se. Adressuppgifter uppdateras automatiskt med uppgifter från folkbokföringen. JC Sverige AB har rätt att ändra medlemsvillkoren, du informeras om detta en månad innan ändringen träder i kraft.

Bonus
Samtliga inköp hos JC är bonusgrundande förutom presentkort och inköp betalade med bonuscheck. Personnummer skall uppges och köpet registreras i samband med betalning för att vara bonusgrundande. Bonus utbetalas i form av bonuscheckar, dessa kan endast inlösas i JC:s butiker. Bonuscheckar kan ej lösas in mot kontanter eller presentkort. Bonusreglerna kan komma att förändras.

Medlemskapets upphörande
Medlemskapet kan när som helst sägas upp av medlem. JC Sverige AB har rätt att säga upp medlemskap vid misstanke om att medlemskap missbrukas.

Information om behandling av personuppgifter
JC Sverige AB, Org.nr 556308-6734. Söder Mälarstrand 77, Box 38107, 100 64 Stockholm är personuppgiftsansvarig. I och med att du som kund lämnar dina uppgifter till JC ger du ditt medgivande till att JC Sverige AB registrerar och lagrar köp samt behandlar personuppgifter. De uppgifter du lämnar till oss när du blir medlem samt information om köp används i identifikationssyfte, för administration, kommunikation med dig som kund, direktmarknadsföring (rabatter och erbjudanden), statistiska ändamål och för kundanalyser. Du har självklart rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter och/eller att dina uppgifter används för direktmarknadsföring. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part i marknadsföringssyfte.

Force Majeure
JC Sverige AB är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet ifråga om konfliktåtgärder gäller även om JC Sverige AB själv vidtar eller är föremål för sådana. JC Sverige AB är inte heller ersättningsskyldig för skador som uppkommer om JC Sverige AB varit normalt aktsamma.