Skjortor

Blusar och skjortor för dam
Oversize, trekvartsärmar, knäppt hela vägen eller figursytt. Skjortor finns i oändligt många modeller och designer. För dig som gillar att känna dig lagom uppklädd till vardags är en skjorta perfekt! Matcha en oversize skjorta för dam i ett snyggt mönster till ett par vanliga jeans. För dig som vill klä upp dig för jobbet kan en figursydd skjorta i vitt eller ljusblått vara snyggt. Matcha antingen med mörka jeans eller ett par stiliga chinos. Här hittar du ett stort sortiment av blusar och skjortor för dam, bland annat från populära DID, Levis och Crocker.

Tre skjortor för dam du måste ha
Skjortor är tvivellöst det perfekta ”go-to” plagget eftersom det fungerar både för finare och mer vardagliga tillfällen. Det finns tre olika skjortmodeller som du verkligen borde ha i garderoben – oversizeskjortan, denimskjortan och den figursydda skjortan. En oversizeskjorta behöver inte vara stor och lös, det finns även tightare skjortor som har en längre passform. Välj själv vilken färg du gillar, det är exempelvis väldigt snyggt med en skjorta för dam i rutigt. Denimskjortan är såklart också ett riktigt bra plagg som alltid kommer till användning. Kolla in stora klassiker från Levis, här har du alla de traditionella sömmarna och de vita knapparna som för tankarna till den amerikanska södern. Den figursydda skjortan är den skjorta som passar bäst för mer formella tillställningar. Kör gärna på en neutral färg som vitt, blått eller grått.

Slim fit, lång eller kort?
Skjortor har i åratal varit ett riktigt säkert modekort, både för kvinnor och män. Och inte undra på. Skjortan finns i alla tänkbara modeller, med andra ord kan du utan problem hitta en skjorta för dam som passar din individuella stil perfekt. Kanske gillar du att visa upp dina former med en skjorta för dam i slim fit modell? En lång skjorta är också snyggt och kan ofta bäras med endast leggings. Hitta din favorit redan idag!