Jeans

Skinny, high waist eller bootcut – det finns mängder av olika jeansmodeller att välja bland. Här hittar du vårt stora sortiment av jeans för dam. Oavsett om du älskar boyfriend modeller eller föredrar något tightare, kan du hitta nya favoriter hos oss. Vi har samlat jeans från alla de stora jeansföretagen, bland annat Levis, Lee och Tiger of Sweden. Du kan enkelt välja bland slitna jeans men även bland ”hela-och-rena” jeansmodeller för dig som föredrar det. Ett par jeans som sitter perfekt är räddaren i nöden när du inte vet vad du ska ha på dig. Ett par jeans passar nämligen utmärkt med såväl en vanlig t-shirt och en kofta som med en festlig topp i spets eller med en skinnjacka.
Jeans med hög midja, eller kanske med croppade ben?

Det roliga med jeans är att det finns något för alla, oavsett vilken stil du har. Vissa dagar kanske du vill känna dig extra uppklädd? Ett par svarta tighta jeans med hög midja och en vit blus instoppad i byxlinningen blir perfekt. Med ett par pumps och stora örhängen är du dessutom redo för festen. När du vill känna dig hippie-snygg kanske ett par utsvängda bootcutjeans med en vid tunika kan vara snyggt!
Stretch eller vintage?

Ett par jeans för dam kan vara mycket mer än bara ett par jeans. I vårt utbud kan du inte bara välja bland många olika tvättar. Här hittar du även olika typer av materialkombinationer. Vi har bland annat klassiska och vintage-inspirerade jeans från såväl Lee som Levis. Dessa har ofta en hårdare textur och inte särskilt mycket stretch. Dessa byxor formar sig efter dig med tiden och kommer så småningom att få slitningar och snygga veck. Om du gillar en mjukare kvalitet kan du hitta snygga jeans för dam med mer elastan, materialet som ger byxan mer stretch.