Klänning

Klänningar för vardag och fest
Glittrigt, kort, tight och mönstrat – klänningar finns i alla tänkbara modeller och designer och är ett perfekt Go to-plagg oavsett om det är vardag eller fest. I vårt utbud av klänningar dam kan du enkelt hitta något som passar. Här har vi samlat både klänningar för fest, men även enklare vardagsklänningar. Välj bland våra tuffa jeansklänningar, ett tight fodral i trikå eller varför inte något mönstrat och retroinspirerat? Här kan du tvivellöst hitta nästa favorit!


Alla gillar vi olika stilar, det är just därför vi på JC har samlat ett stort utbud av klänningar på nätet. Kanske gillar du hippiestilen? Kolla i så fall in våra långa maxiklänningar med off-shoulder! Dessa finns bland annat i jeanstyg, något som tuffar till stilren och passar utmärkt på sommaren. För årets alla fester har vi fina klänningar dam i sammetstyg och med spets. Dessa korta klänningar matchar du enkelt med ett par höga klackar, sandaler eller ballerinaskor.

Känner du också igen dig i att stressa på morgonen? Kanske blir det ofta ett par vanliga jeans, en vit t-shirt och en kofta? Att sätta ihop en outfit under stress kan vara svårt, men en stor fördel med just klänningar är att plaggen i sig är en helt komplett outift. Därefter är det bara att mixa och matcha med snygga accessoarer och tillbehör. Om du exempelvis väljer ut en blommig och bohoinspirerad klänning kan du både matcha med en oversize jeansjacka och boots, men det kan bli minst lika snyggt med en rockig läderjacka, sneakers och en färgglad scarf. Hitta dina nya favoriter bland våra klänningar på nätet. Här kan du bland annat hitta fina klänningar från Crocker och DID.