Jeans

Letar du efter ett par nya jeans? Då har du hittat alldeles rätt. Vi på JC älskar jeans och erbjuder faktiskt Sveriges bredaste sortiment av jeans för herr. Här kan du välja om du vill ha ett par tighta byxor, jeans i lösare passform, med croppade ben eller med slitningar. Vi har samlat alla de stora varumärkena som Levis, Lee, Tommy Hilfiger och Crocker. Ett par snyggt sittande jeans är något alla modemedvetna män bör ha. Du kan matcha ett par slitna jeans med en rockig t-shirt, boots och en skinnjacka för att skapa en rockig och tuff stil. Eller varför inte välja ett par dressade och mer tighta jeans till en vit skjorta, väst och fluga för att skapa en mer stilren och dressad stil? Valet är ditt!
Att trender kommer och går är helt naturligt, men en sak är säker – jeans har varit trendigt sedan de först introducerades. Visst, även jeansmodellerna har förändrats med tiden men många stilar kommer tillbaka. De utsvängda, tighta och höga jeansen från 70-talet börjat sakta men säkert bli trendiga igen. Likaså är stuprörsbyxorna inne igen. Beroende på vilken stil du har, samt vad du känner dig bekväm i, kan du garanterat hitta ett par snygga och sköna jeans för herr hos oss. För dig som gillar en rockig stil kan ett par jeans för herr i slim modell vara passande. Dessa är tightare i sin passform och finns både med slitningar och utan. Jeans för herr med slitna detaljer är såklart något som aldrig går ur tiden. Matcha med skjorta, t-shirt eller en skön kofta!
Olika tvättar

Det finns naturligtvis inte bara ett par jeans. Tvärtom kan du hitta alla tänkbara modeller hos oss. När man pratar om jeans pratar man ofta olika tvättar. Man kan säga att olika jeanstvättar är olika färger. Det finns exempelvis jeans i mörkblå tvätt, men även i ljusare färger. Kanske gillar du att jeansen har en sliten färg på framsida lår? Inspireras av vårt stora utbud av jeans för herr och beställ dina nya favoriter från oss!