Om oss

JC har varit närvarande på den nordiska marknaden och erbjudit kunder jeansplagg sedan 1963. Vår kärlek till denim kommer aldrig falna. Denim är vår aldrig sinande inspirationskälla. Drivna av denna passion presenterar vi nu vårt nya koncept ”Scandinavian Denim House”.              

MÅL
Vårt mål är att skapa en plats där kunden känner sig hemma, en plats där vår mångåriga erfarenhet av denim och service kombineras med det skandinaviska utseendet och dess värderingar. Vi är övertygade att vi kommer stiga till en ny nivå på den nordiska jeansmarknaden och vidare internationellt genom att vi skärper vårt fokus genom nya kärnvärderingar. Våra värderingar är: hållbarhet, innovation, mode, enkelhet och service

HÅLLBARHET
Vi är övertygade om fördelarna med att agera på ett miljömedvetet och hållbart sätt. I allt vi gör tar vi hänsyn till människor och natur. Vi gör medvetna val för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi lagar och återvinner jeans för att undvika onödigt textilavfall.

INNOVATION
Vi strävar efter att erbjuda de mest innovativa produkterna på jeansmarknaden och letar alltid efter tekniska lösningar och nya material. Vi inspireras av både den svenska och den internationella modevärlden och våra produkter speglar samhället och värderingarna runt omkring oss

MODE
Vi ser vart trenderna pekar, vi kan göra plaggen personliga, och vi kan kombinera jeans med andra plagg för att skapa en modern look. Vi följer förändringarna i modet och vi vet att nyckeln till en snygg personlig stil sitter i kombinationen av kläder, skor och accessoarer.

ENKELHET
Vi vill ge människor ett enkelt budskap och vara en pålitlig partner. Vi undviker det överflödiga och pretentiösa, utan håller oss till det naturliga och enkla. Vi är sanna våra värderingar, tydliga med våra mål och ambitioner och ärliga med vår historia. 

SERVICE
Vi är närmast besatta av att hjälpa människor, och ger dem bästa tänkbara service både i butik och på våra digitala plattformar. Hos oss jobbar människor som bryr sig lika mycket om människorna som produkterna. Alla som någon gång har fått hjälp av en passionerad säljare vet vilken skillnad det gör. Jeans fungerar alltid. Men om vi synar dem i sömmarna är inte allting så enkelt. Hur högt ska de sitta? Vilka modeller passar på vem? Vilka kvaliteter och tvättar är rätt i tiden? Vi hjälper till med kvalitet, tvättar, varumärken, passform och kombinationer tills kunden är nöjd.
 


Vi vet att vi konkurrerar i en utmanande bransch, men om vi fokuserar på våra värderingar kommer vår passion märkas och få konsumenten att välja JC. Vi är medvetna om vår utmanande resa. Det blir inte lätt och vi måste agera ödmjuka och alerta. Vi är dock övertygade om framtiden. Vår tilltro ligger på vår expertis men också på att våra kunder, som i många fall växte upp med JC, passionerat vill att vi fortsatt ska vara en del av deras liv. 

Hos oss ska våra kunder hitta hållbara produkter som följer de senaste trenderna, få den bästa möjliga servicen och bli inspirerade i vårt “Scandinavian Denim House.”


JC VÄRDERINGAR:

HÅLLBARHET
INNOVATION
MODE
ENKELHET
SERVICE