Ångerrätt/reklamation

Öppet köp & Retur

I vår webshop har vi 21 dagars öppet köp som börjar gälla från det att kunden mottagit leveransen enlighet med distans - och hemförsäljningslagen vid köp på nätet. (Har du handlat i en av våra fysiska butiker är ångerrätten 14 dagar).

Du kan välja att returnera på två sätt:

1. Antingen besöker du en butik med din vara och det kvitto du fick via mail när du genomförde ditt köp. Då betalar du inga avgifter för din retur. Butiken ger aldrig ut några pengar vid en retur då de inte har någon koppling till Klarna. Din returnerade vara/varor kommer att krediteras i Klarna. Vårt mål är att kreditera din vara/varor så snart som möjligt i Klarna men det kan ta upp till en vecka innan returen krediteras i Klarna.

Du kan inte byta din vara i butik. Vill du byta ut din vara så görs en retur enligt ovan och du måste betala för den nya varan i butik. Detta eftersom butikerna inte har någon koppling till Klarna. 2. Du kan också skicka tillbaka din retur till vårt e-handelslager. Då är returfrakten 45 kr. I ditt paket finns en följesedel samt en retursedel som ska fyllas i vid retur eller reklamation. På retursedeln anges returorsak och vilka varor som ska sändas tillbaka, retursedeln ska bifogas i returpaketet. Den förbetalda returfraktsedeln fästs på utsidan av din retur. Lämna sedan in ditt paket hos närmaste postombud. Kreditering av retur sker så snart returen är mottagen och blivit bearbetad.

Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka på kortet. Betalar du med faktura justeras beloppet för returen på fakturan som skickades till dig via e-mail.

Du betalar endast för de varor du behåller samt fraktavgift 45 kr, fakturaavgift 25 kr och returavgift om du väljer att skicka tillbaka det till vårt lager. Är fakturan redan betald görs en återbetalning till dig.

JC.se kan tyvärr inte tillämpa bytesorder, beställning av nya varor görs via www.jc.se. Har du handlat i våra fysiska butiker har du 14 dagars öppet köp med kvitto. Dessa varor kan endast lämnas tillbaka i våra butiker. På reavaror köpta i fysisk butik är det endast bytesrätt.

Underkläder, såsom strumpor och kalsonger och badkläder kan enbart returneras vid obrutna förpackningar på grund av hygieniska skäl.
 
Reklamation

Vid reklamation till vårt lager ber vi er att kontakta kundservice för att få bästa service på ärendet. Det är alltid fri returfrakt vid reklamation till vårt lager.