Crocker

 

Crocker är ett svenskbaserat modevarumärke, grundat 1976 av JC Jeans Company, med visionen att bygga ett internationellt varumärke för moderna och medvetna människor. Idag har varumärket ett rent, skandinaviskt formspråk med bärbara plagg som passar alla.

Varumärket var en fullträff redan från starten och har sedan dess varit det bästsäljande varumärket inom JC. Crocker kombinerar det svenska arvet med ett modernt uttryck, innovation, passform och finish. Crocker-people kan inte identifieras genom ålder, färg, tro eller åsikt. De är medvetna men lättsamma, de har en stark personlighet, de är trygga med vem de är och de har styrkan att följa sitt hjärta och sin stil.

Crockers kall har alltid varit att "presentera en stilren, ledig denimlook som hjälper individer att uttrycka sin egen personliga stil." Idag har varumärket ett rent, skandinaviskt formspråk med bärbara plagg som passar alla. Det står för fräsch innovation och är modernt men ändå tillgängligt. Nya friska färger och bekväma material är huvudingredienser. Kollektionerna består av herr och dam, ready-to-wear, accessoarer och denim.

Med denim i fokus skapar varumärket vackra plagg med perfekt passform. Crocker är stolta över att kunna arbeta med de överlägset skickligaste jeansmakarna med den senaste tekniken.

De viktigaste värdena är kvalitet, passform och känsla för detaljer. Jeans är styrkan, det är vad personalen kan bäst och det är vad JC:s butiker handlar om.

Med moderna visioner, stilrena silhuetter och en medfödd integritet omdefinierar Crocker stil och uttryck i vår moderna värld.