G-Star

 

I över 20 år har G-Star varit en sann denimpionjär. De är kända för sin innovativa formgivning och karaktäristiska denimtvättar. G-Star startade och patenterade konceptet 3D denim och har en stark passion för RAW obehandlad denim vilket återspeglas i kollektionerna.

 
I över 20 år har G-Star RAW varit en sann denimpionjär. Historian om G-star började när holländska Jos van Tilburg som 20-åring började arbeta i en klädbutik och intresset för jeans började växa fram. 1989 skapade han sitt första denimsortiment som han döpte till "Gap Star". Det var när han senare ville testa på den internationella marknaden som företaget döptes om till G-Star. Namnbytet gjordes för att han trodde att det skulle gå bättre hem i utlandet.

G-Star RAW är kända för sin innovativa formgivning och karaktäristiska denimtvättar. G-Star startade och patenterade konceptet 3D denim och har en stark passion för RAW obehandlad denim vilket återspeglas i kollektionerna. Företagets filosofi har alltid varit "Just the Product" och värdesätter material och hantverk.