Lee

Lee – ett varumärke som sätter trender
Lee är ett amerikanskt varumärke som länge legat i toppen när det kommer till jeans. De har utformat sitt eget universum med kläder som gör det enkelt för moderiktiga kvinnor och män att skapa sin egen stil. Med hjälp av snygga jeans i perfekt passform och många stilrena t-shirtar, skjortor och toppar kan du enkelt skapa en trendig bas att utgå från. Lee erbjuder dessutom hög kvalitet och kläderna håller formen tvätt efter tvätt.
Mode sedan 1889
Lee grundades i Kansas år 1889 och de har sedan dess gjort sitt namn välkänt världen över. När det kommer till just jeans är det få som slår just Lee. Något som verkligen kännetecknar varumärket är att de tidigt skapade jeansmodeller med figurnära passform, byxor som gav en snygg silhuett bland såväl kvinnor som män. En av de tidiga storsäljarna var Lee overallen, den tillverkades för både kvinnor, män och barn och blev lite av varumärkets kännetecken. Idag kan du köpa allt från jeans och shorts till jackor, t-shirts, skjortor, blusar och klänningar. Trots att Lee jeans och andra kläder från varumärket har förändrats en hel del sedan starten är en sak säker. Idag hittar du exakt samma höga kvalitet som när märket lanserades i slutet av 1800-talet.

Lee jeans i olika modeller
Ett par välsittande jeans kan vara det viktigaste plagget i hela garderoben. Anledningen? Jeans kan du använda till nästan alla tillfällen och dessutom matcha med både en stilren skjorta men också till festliga paljettoppar, rockiga t-shirts, en kofta eller kanske en bustier. I vårt utbud av Lee kan du hitta både tighta jeans men även retroinspirerade modeller i bootcut, i boyfriend modell eller kanske med raka ben.

Shoppa kvinna

Shoppa man