Replay

Replay – experimentellt mode
För dig som älskar att klä dig i trendiga kläder men som samtidigt dras till lite mer annorlunda och speciella plagg är Replay ett bra val. Det italienska klädmärket grundades redan 1978 och kom till Sverige några år därefter. Replay har ofta varit trendsättare, bland annat blev de mycket uppmärksammade för sina jeans i avslappnad passform. Dessa jeans skulle hänga långt ner på höften, något som var väldigt populärt för ett par år sedan. Idag experimenterar varumärket mycket med olika material och färger för att skapa plagg som står ut från mängden samtidigt som de är moderiktiga.

Hitta dina favoriter från Replay hos oss
Idag kan du köpa alla tänkbara plagg från Replay, bland annat snygga jackor, fina t-shirtar och koftor. Men mest kända är kanske Replay ändå för sina jeans, särskilt Replay Hyperflex. Replay Hyperflex är en särskild jeansmodell med extra mycket elasticitet, stretch. För dig som älskar mjuka byxor som är lätta att röra sig i är Hyperflex utan tvivel ett bra alternativ. Få inspiration bland våra snygga Replay jeans för dam och herr, hitta en helt ny Replay jacka eller beställ dina första Hyperflex redan idag!

Vilka Replay jeans är dina favoriter?
Skjortor och t-shirtar i all ära, men är det en sak som Replay verkligen står ut från mängden med så är det jeans. Vi på JC älskar jeans och har såklart samlat alla de populära modellerna från Replay. Här kan du beställa ett par snygga Replay Hyperflex för dam i 100 % elasticitet. Eller kanske ett par tighta stuprörsjeans? Replay vänder sig till både modemedvetna killar och tjejer. Här hittar du såklart även Replay Hyperflex för herr och snygga baggie jeans om du föredrar en mer avslappnad stil. Beställ dina modefavoriter från oss på JC redan idag!