Tiger of Sweden

Tiger of Sweden – stil och kvalitet
Tiger of Sweden är ett välkänt klädföretag som man ofta förknippar med hög kvalitet, stil och skandinaviskt mode. Företaget grundades i Uddevalla år 1903 och har sedan dess utvecklats rejält. Från början låg fokus på att tillverka snygga herrkostymer av högsta kvalitet, men när andra världskriget bröt ut bytte man kurs och tillverkade istället uniformer till soldater. Mycket har hänt sedan Tiger of Sweden grundades och företaget har mött många motgångar, men även framgångar. Idag är de utan tvivel ett företag att lita på när det kommer till passform, kvalitet och stil.

Tiger of Sweden jeans – för den modemedvetne
Från Tiger of Sweden kan du köpa de flesta plagg, bland annat Tiger of Sweden skor, jeans, klänningar och såklart kostymer. Vad som kännetecknar stilen är den dressade looken, oavsett om du köper ett par nya shorts eller en Tiger of Sweden klänning. Just Tiger of Sweden jeans är väldigt populära, och inte undra på. Du kan välja bland många modeller och alltid hitta ett par byxor med riktigt bra passform och i ett material som håller formen, tvätt efter tvätt. Tiger of Sweden jeans för dam kan du hitta här hos oss på JC. Vi har även samlat stiliga kläder för herrar.

För dig med krav på kvalitet
Tiger of Sweden kläder är inte de billigaste på marknaden, men med tanke på vad du får för pengarna är det ändå en smart investering. Om du sätter höga krav på material, kvalitet, passform och stil kommer du inte bli besviken. Att köpa plagg som bland annat en Tiger of Sweden rock innebär att du har ett ytterplagg att bära år efter år och som dessutom känns rätt i tiden även efter en lång tid. Hitta dina favoriter här hos oss. Tiger of Sweden jeans för kvinnor och män utgör en utmärkt grund i garderoben!