WeSC

Wesc – född ur den svenska skatescenen
Det svenska klädmärket Wesc grundades 1999 och blev genast ett starkt varumärke inom skatescenen i Sverige. Det var även därifrån varumärket hämtade sin inspiration. Plaggen kännetecknas ofta av en mix av sportig design och trender. För dig som älskar ett avslappnat och tufft mode och som samtidigt vill känna dig moderiktig och bekväm är Wesc ett bra val. Här kan du hitta många fina produkter, bland annat sköna underkläder som strumpor och kalsonger. Wesc kläder kännetecknas av sin höga kvalitet, sköna passform och unika stil.

Wesc kläder av hög kvalitet
När företaget grundades i slutet av 90-talet kunde nog inte ens grundarna förstå hur stort Wesc faktiskt skulle bli. Idag har de butiker över hela världen, bland annat i Tokyo, London, New York, Stockholm och Los Angeles. Vad många gillar med Wesc är dels den höga kvaliteten i plaggen men också passformen. När du exempelvis provar ett par Wesc kalsonger första gången lär du vara fast. Man har lagt stor vikt på materialval och tillverkning för att skapa plagg som håller formen och som känns sköna mot huden. Samtidigt ska kläderna kunna användas för sport och vara enkla att röra sig i.

Hitta snygga kläder från Wesc hos oss
Wesc har en stor fanbase, visste du även att många kändisar använder Wesc kläder? Bland annat Axwell, DEON, Mikael Persbrandt och bandet Teddybears. Om du också vill skapa en cool men samtidigt avslappnad och bekväm stil är Wesc ett utmärkt varumärke att handla från. Här hos oss på JC har vi samlat många fina produkter som samtliga håller hög kvalitet. Hos oss kan du bland annat välja bland ett stort sortiment av Wesc populära underkläder. Vi har samlat både strumpor och kalsonger i flerpack. Välj bland många fina mönster och färger och klicka hem dina favoriter idag